Thema

Wonen

Zieuwent heeft een woningvoorraad van 760 woningen, waarvan 475 woningen in de bebouwde kom (incl. 57 huurwoningen) en 285 woningen in het buitengebied. Jonge starters hebben een vraag naar woonruimte. Maar ook ouderen willen (al dan niet in een aangepaste woning) zo lang mogelijk in hun vertrouwde dorp blijven wonen. Voor de leefbaarheid is het van essentieel belang dat we streven naar een maximaal inwoneraantal en een gezonde mix van alle leeftijden.

Welkomstpakket Zieuwent

Welkomstpakket Zie-U-Went

ZIEUWENT – Het nieuwe Zie-U-Went welkomstpakket is een stevige groene doos waarin een map zit met alle nodige informatie over Zieuwent. Het is zeg maar een soort gouden gids met A4-t…

Coöperatie Bondgenoten Zieuwent

Coöperatie Bondgenoten Zieuwent

Zieuwent kan zich verheugen op twaalf woningen voor jongeren op het terrein van de voormalige Welkoop; in Zieuwentse termen ‘de boerenbond’ genaamd. Voor de herontwikkeling van het t…

Luchtfoto Zieuwent

Huren in Zieuwent

Zoekt u een huurwoning in Zieuwent, dan moet u bij ProWonen en de overige aangesloten wooncorporaties, ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven is gratis.

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht