Luchtfoto Zieuwent

Huren in Zieuwent

Zoekt u een huurwoning in Zieuwent, dan moet u bij ProWonen en de overige aangesloten wooncorporaties, ingeschreven staan als woningzoekende. Inschrijven is gratis.

Op de site www.thuisindeachterhoek.nl biedt Pro Wonen de vrijkomende woningen 5 dagen aan. U moet zelf via deze site actief in de gaten houden of er een geschikte woning voor u vrij komt. U kunt echter ook een tipbericht instellen en wanneer een passende woning vrijkomt, krijgt u vanzelf bericht via de mail of op uw smartphone.

Na de reactietijd van 5 dagen komt de lijst van kandidaten bij een medewerker van ProWonen. Staat u bovenaan de lijst van mensen die gereageerd hebben dan wordt u zo snel mogelijk gebeld. Na de bezichtiging heeft u de volgende dag tot 12.00 uur de tijd om de woning te accepteren.

Het is dus raadzaam dat wanneer u nu of in de nabije toekomst van plan bent te gaan huren u alvast in te schrijven via www.thuisindeachterhoek.nl

Inschrijven is gratis

Links

Pro Wonen
prowonen.nl

Thuis in de Achterhoek
thuisindeachterhoek.nl

Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Steun je ons?

Je betaald slechts € 5,- per jaar!

Om onze ambities en doelstellingen te halen zijn we mede afhankelijk van particuliere donaties. Wil je ons steunen voor slechts € 5,- per jaar? Vul dan ons machtigingsformulier in via de onderstaande knop en stuur ‘m op.

Schrijf een bericht